Distrikt Stockholms området

Distrikts ombud: Gunnel Hallström o Annica Engstrand

Telefon: Gunnel: 073-9827810, Annica: 073-5327777

Mail: Gunnel: gunnelhallstrom@hotmail.com

Annica: engstrand.annica@gmail.com 

 


DISTRIKT STOCKHOLS POMTRÄFF OM UTSTÄLLNING

SOM PLANERADES TILL DEN 19 APRIL ÄR TYVÄRR

INSTÄLLD!!!

==================================

 

 

 


Tidningen nr 4 2019 tryckning-9 

 


 

Distrikt Stockholms  
Pomeranianträff den 15/9 

 


Hej allihop.

Eftersom Jennie, Stockholms distriktsombud, flyttar så kommer jag, Gunnel Hallström, att ta över hennes roll. Jag tänkte passa på att presentera mig lite.

Jag är 62 år och har haft hund i nästan 50 år och de sista 7 åren Pomeranian. Jag har en familj från Solid Heart. Pappa Micmac mamma Bindi och sonen Buddy.

Jag har tidigare tränat och tävlat med mina collies i bruks spår/sök och lydnad. Jag har även ställt ut mina hundar över 150 gånger, som ni förstår tycker jag att det är roligt.

Mina pommar tränar jag i IPO- spår, rallylydnad, specialsök och ställer ut.Jag har ordnat 2 trimkurser och några pomme promenader men jag vill idag passa på att fråga er runt Stockholm vad ni skulle vilja göra. Som ni kanske förstår så är allt det jag ordnar knutet till Svenska Pomeranian Klubben och man måste därför vara medlem. Du kan läsa mer om vårt medlemsskap på http://www.pomeranianklubben.se/Medlemskap

Jag har frågat Annica Engstrand om hon vill dela mitt uppdrag med mig och det har hon sagt ja till. Har därför bett henne att oxå presentera sig här. 

--------------------

Mitt namn är Annica och jag fyller snart 50 år och bor i Tyresö. Jag har 3 vuxna barn och 5 hundar, varav 3 stycken pomeraniantikar. Jag har vuxit upp med hundar och därför är dom en självklarhet i mitt liv. Köpte min första egna hund, en Powder Puff, år 1999. Jag har en registrerad kennel sedan 6 år tillbaka men har erfarenhet av uppfödning dubbelt så länge då min syster också har kennel.

Jag gillar djur i största allmänhet men hundar är ju favoriten. Jobbar på Arken Zoo så jag får utlopp för min hobby även på jobbet. Deltar i Pomeranianklubben evenemang titt som tätt och har varit med och arrangerat kurs och pommeträffar.

Ni är välkomna att höra av er till någon av oss med frågor och förslag på aktiviteter. Vill ni vara med på vår mailinglista så skicka din mailadress till någon av oss. 


 Pomeranianträff i Stockholm

Den 18 augusti 2019 tog en gemensam promenad kring Ulriksdals slott och en fika på cafét bredvid slottet. 

 För att följa med på denna träff och dom kommande träffarna så måste du vara medlem i pomeranianklubben, vilket du lätt kan bli om du inte redan är det. Fler träffar är inbokade med bl.a. instruktör och annat spännande innehåll.    


   


 Pom-träff   

Lördagen den 26 maj klockan 11.00 var vi hemma hos Gunnel Hallström i Tungelsta,


 Lördagen  24 mars 2018 hade vi en  

 Trimkurs (fortsättning) 

med Elisabeth Spillman på HaningeBrukshundklubb       


  

Skärmavbild 2018-01-18 kl. 21.38.40

 


Vi hade en LEK o BUSTRÄFF i Stockholm

Söndagen den 29 oktober 2017, kl 14.00

Humleparkens hundrastgård för småhundar